Wortelkanaalbehandeling

U kunt bij ons terecht voor Wortelkanaalbehandeling

U komt in aanmerking voor een wortelkanaalbehandeling als blijkt dat het weefsel in het wortelkanaal ontstoken is of eerder ontstoken is geweest. Deze ontstekingen worden veroorzaakt door bacteriën in het zenuwkanaal en kunnen behoorlijk pijnlijk zijn. Als de wortelkanaalbehandeling te complex blijkt, zullen we u doorverwijzen naar een endodontoloog. U kunt namelijk alleen bij een endodontoloog terecht met een verwijzing van uw tandarts.

Kosten van een wortelkanaalbehandeling

De kosten van een wortelkanaalbehandeling zijn afhankelijk van welke behandeling u precies moet ondergaan. Bovendien hebben alle verzekeringen verschillende regelgevingen over het verzekeren van bepaalde tandheelkundige behandelingen.

Om een duidelijk beeld te krijgen van wat een wortelkanaalbehandeling precies gaat kosten, kunnen wij een kostenbegroting maken, zodat u weet waar u aan toe bent. Met deze kostenbegroting kunt u het beste uw verzekering raadplegen om te weten welke vergoeding u kunt verwachten. Zo komt u niet voor onverwachte hoge kosten te staan.

Is een wortelkanaalbehandeling pijnlijk?

Een wortelkanaalbehandeling zelf doet normaal gesproken geen pijn. Voordat de behandeling begint, wordt namelijk een verdoving aangebracht. Als u zich niet laat behandelen, heeft u waarschijnlijk nog veel meer en langer pijn en zult u uiteindelijk niet aan behandeling ontkomen.

Contactgegevens

Openingstijden

Wortelkanaalbehandeling

Is het de hoogste tijd voor deze behandeling?

Meld u aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

nl_NL