Wij staan voor u klaar

Behandelingen

Wij zijn een algemene praktijk waarbij iedereen welkom is. 

Onze behandelingen

De nadruk ligt op het levenslang begeleiden van onze patiënten in het gezond houden van hun mond. Om dit te kunnen bereiken, is preventie een belangrijk middel. Vandaar dat wij gebruik maken van zowel preventie-assistentes als van mondhygiënistes. Het is een utopie, maar eigenlijk zouden we geen gaatjes meer willen zien in de praktijk.

Mocht het toch nodig zijn om tot behandeling over te gaan, soms preventief, soms restauratief of soms afbouwend, dan voeren wij in principe alle behandelingen zelf uit. Voor u wel zo prettig, want dan blijft u altijd op hetzelfde adres.

Mocht het echter toch zo zijn dat uw specifieke probleem meer aandacht of specialisme nodig heeft, dan beschikken wij over een groot netwerk om u ook hierbij van dienst te kunnen zijn. Omdat wij hierbij de regie behouden, weet u zeker dat alles goed verloopt.

Hieronder worden de behandelingen weergegeven die wij binnen onze tandartsenpraktijk uitvoeren.

Contactgegevens

Openingstijden

Mocht u meer informatie wensen kan u op www.allesoverhetgebit.nl uitgebreide informatie vinden over de diverse behandelingen die tandartsen kunnen uitvoeren, informatie over mondgezondheid en diverse tips tot het behouden van een gezonde mond. Kortom, alles over het gebit wordt hier nauwkeurig neergeschreven en geactualiseerd bijgehouden. Word uw vraag niet vermeld? Neem dan gerust contact met ons op.

Allesoverhetgebit.nl
nl_NL