Wij staan voor u klaar

Over ons

Persoonlijke tandheelkunde op hoog niveau.

Welkom bij Tandartspraktijk Laugeman. Onze missie is om ervoor te zorgen dat uw gebit gezond blijft gedurende uw hele leven. Preventie is onze hoogste prioriteit, om schade aan uw tanden, kiezen en tandvlees te voorkomen. Ons team van mondhygiënisten, preventie-assistenten, tandartsen en tandartsassistenten staat klaar om u te helpen.

Wij bieden een totaalpakket aan tandheelkundige zorg, geschikt voor het hele gezin en elk budget. Onze tandartspraktijk is gespecialiseerd in tandvleesproblemen en we hebben ook een gespecialiseerde kindertandarts.

Welkom bij Tandartspraktijk Laugeman, waar we uw gezonde glimlach als prioriteit hebben.

Al jaren toonaangevend

Tandartspraktijk  Laugeman opende haar deuren op 28 oktober 1977 en is sinds 1981 gespecialiseerd in de behandeling van parodontitis. Naast deze specialisatie bieden wij ook hoogwaardige algemene tandheelkundige zorg en hebben we diverse specialismen in huis om u de beste tandzorg te bieden.

Ons team bestaat uit drie tandartsen, één mondhygiëniste, drie preventie-assistentes en vier tandartsassistentes. Daarnaast hebben we regelmatig een stagiaire die de opleiding tot tandartsassistente volgt en meeloopt in de praktijk.

Bij Tandartspraktijk Laugeman bent u verzekerd van professionele tandheelkundige zorg en een ervaren team dat zich richt op uw gezondheid en comfort.

Contactgegevens

Openingstijden

In onze praktijk

In onze praktijkruimte streven we ernaar om u op uw gemak te stellen en een prettige en veilige omgeving te bieden. Om dit te bereiken, geven we u duidelijke uitleg over uw gebitsverzorging, betrekken we u zoveel mogelijk bij onze behandelingen en maken we samen met u heldere vervolgafspraken. Voor kinderen hebben we extra aandacht. We nemen uitgebreid de tijd om samen met uw kind de techniek van het tandenpoetsen te oefenen (Gewoon Gaaf preventiemethode) en onderzoeken het gebit van uw kind op een rustige en ontspannen manier. Bovendien mag uw kind aan het einde van het consult een klein cadeautje uitzoeken.