In het nieuws

Wijzigingen binnen ons team

Met ingang van april 2024 zal mondhygiëniste Andrea Bosselaar niet meer werkzaam zijn binnen onze praktijk. Andrea bedankt alle patiënten voor het in haar gestelde vertrouwen.

Wij verwelkomen twee nieuwe mondhygiënistes; Parisa Nadjari en Samsam Mursal.

Zij stellen zich hier alvast aan u voor.

Parisa Nadjari

Mijn naam is Parisa Nadjari, opgegroeid in Bussum en sinds een aantal jaar wonend in Den Bosch. In 2015 ben ik afgestuurd aan de opleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht en inmiddels werk ik al 9 jaar met veel plezier in de mondzorg. Op professioneel vlak is mijn prioriteit, het leveren van zorg op maat met oog voor de wensen, zorgbehoefte en behandelmogelijkheden van mijn patiënten. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden rondom de mondgezondheid. Vanaf april zal ik het team van Tandartsenpraktijk Laugeman versterken en hoop ik jullie van harte te mogen verwelkomen op de maandagen tussen 08:00-16:00u.

Samsam Mursal

Mijn naam is Samsam Mursal.
In 2017 ben ik afgestudeerd als Mondhygiënist Bachelor of Science aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb vele jaren ervaring opgedaan in verschillende praktijken in de tandheelkunde.
Vanaf april ben ik op donderdag werkzaam als mondhygiënist bij Tandartsenpraktijk Laugeman. Mijn doel is om iedere patiënt zowel te motiveren als te begeleiden, door middel van een persoonlijke benadering aan een gezonde, frisse mond. Ik richt mij op het behandelen van complexe tandvleesaandoeningen, angstige patiënten en kinderen.
Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging Van Mondhygiënisten (NVM), Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NvvP). Ook sta ik geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM) en het Register voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG).

Ook in het nieuws..

nl_NL